„Невероятно красивата съпруга на Ричард Гиър“: Една от най-атрактивните холивудски звезди показа очарователната си съпруга

Феновете не могат да намерят думи, с които да опишат красотата на младата съпруга на Гиър

Няма нужда да споменаваме, че видната, успешна и легендарна филмова звезда Р. Гиър е сред най-привлекателните, красиви и страстни звезди в Холивуд. Изобщо не е изненадващо, че много от феновете му се интересуват силно от личния му живот и единственото, което със сигурност знаем, е, че емблематичният мъж е женен за А. Силва. Струва си да споменем, че легендарната двойка сключи брак през 2018 г. и оттогава води затворен начин на живот.

Въпреки че по-голямата част от феновете му вече приеха избора на своя идол, мнозина все още се чудят как Гиър може да се ожени за жена, която е с 34 години по-млада от него. Въпреки това не може да се отрече, че Силва е много очарователна и наистина подхожда на холивудската звезда.

Докато мнозина категорично го съветват да не се жени за толкова млада жена, тъй като в случай че получи сериозни здравословни проблеми, ще остави семейството си само и това е основната причина мнозина да критикуват остро филмовата звезда.

Смятате ли, че голямата разлика във възрастта ще бъде пречка за тях в бъдеще?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh