„Невъзможно е да не се влюбиш!“ Ето в каква красавица се е превърнала по-голямата дъщеря на Белучи и Касел

Хората наричат дъщерята на Белучи бъдещ супермодел и всъщност има защо да е така! 😮💘 Дева отново забрави, че е човек, и показа небесната си красота! 🥹💘 Никой не може да погледне това момиче, без да се влюби безумно в нея! 🫠 Последната фотосесия на звездното дете можете да откриете в тази статия! 👇

Когато най-голямата дъщеря на Белучи и Касел е на 14 години, вече става ясно, че скоро ще надмине дори емблематичната си майка и ще стане супермодел. Дева порасна и опита силите си в моделството. Младото момиче украсява кориците на най-добрите списания, превръщайки се в една от най-търсените фигури.

Въпреки че не се изявява често на модния подиум, неземният ѝ чар и обаяние се забелязват дори в ежедневието ѝ. Ако вземем последната ѝ фотосесия, тя все така изглеждаше несравнимо красива и направи невъзможно да откъснем очи от нея поне за секунда.

Дева отдаде предпочитанията си на дънки от деним, черна сатенена риза с едно отворено рамо и стилно палто в същия цвят. Хипнотизиращите ѝ очи, разкошната къдрава коса и предвидливо подбраните бижута не убягнаха от ничие специално внимание.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh