„Невъзможно е да не се влюбиш!“ Сара Джесика Паркър показа дъщерите си близначки и взриви мрежата

На адрес 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ те посрещнаха своите дъщери близначки! 😮😍 Актрисата показа наследниците си и накара момчешките сърца да забият по-бързо! 💘🤭 Табита и Марион са се превърнали в ангелски красавици! 😇 Братчетата и сестричките пораснаха, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇

Мнозина си спомнят тази емблематична и изключителна актриса с участието ѝ в „Сексът и градът“, което издигна дрипавата ѝ кариера на ново ниво. Джесика Паркър е голяма и значима фигура в развлекателната индустрия не само заради невероятния си талант и актьорски умения, но и заради стила си.

Легендарната филмова звезда рядко се появява с децата си. Една от последните семейни разходки беше на 28 септември, когато тя присъства на премиерата на продължението на „Hocus Pocus“, където участва заедно с дъщеря си близначка. Те са родени по време на брака ѝ с Бродерик.

През 2009 г. се раждат Марион и Табита, а сега вече са отпразнували 15-ия си рожден ден. Колко бързо лети времето, нали? Двете направиха силно впечатление на всички с поразителната си прилика с майка си. Някои забелязаха прилика и с баща им.

Струва си да споменем, че сестрите близначки са родени чрез сурогатно майчинство. Те имат и по-голям брат – Джеймс, който вече е на 22 години. Едва след неговото раждане актрисата окончателно осъзнава колко е важно да поставя семейството на първо място, превръщайки го в свой приоритет номер едно.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh