„Неостаряващ блясък“: Джоан Колинс вдъхновява със снимки по бикини край басейна с наближаването на 90-те

„Все още зашеметяваща“ 😮😍 Джоан Колинс шокира феновете си със снимка по бикини на 89 години 🌟👙 Неостаряващата звезда от „Династия“ споделя тайната си да се чувства на 40 години и на почти 90 ❤️✨ Потопете се във вдъхновяващата ѝ история и разберете тайните ѝ за преодоляване на възрастта в статията по-долу! ⬇️

Легендарната актриса Джоан Колинс, прочута с ролята си в „Династия“, продължава да заслепява феновете си с непоклатимия си чар и стил. Неотдавна известната звезда обърна внимание на себе си с впечатляващ пост в Instagram, в който се снима по бикини – вдъхновяваща гледка на 89-годишна възраст.

По време на празничния си престой в Бевърли Хилс с Пърси Гибсън, нейния съпруг, който е с 32 години по-млад от нея, Колинс сподели пленителни снимки край басейна. Фотографиите разкриват актрисата в шикозен бански костюм от една част с леопардов принт, с елегантно прибрана на кок коса, със слънчеви очила и смело червено червило, което идеално подхожда на ноктите ѝ.

Фенове и последователи засипват Колинс с похвали в коментарите, възхищавайки се на непреходната ѝ красота и жизнерадостния ѝ дух. Коментарите варираха от „Изглеждаш невероятно в този бански с леопардов принт!“ до „Секси на всяка възраст“ и „Моето вдъхновение да не остарявам и да се наслаждавам на живота пълноценно“.

В прочувствено интервю Колинс разкрива възгледите си за остаряването и жизнеността. С наближаването на 90-ия си рожден ден тя се чувства толкова енергична, колкото и на 40 години. Тя си спомни за 38-ия си рожден ден, когато несправедливо е била наречена „стара жена“ – етикет, който само е подхранил желанието ѝ да живее пълноценно. „Въпросът не е във възрастта – твърди тя, – а в това как изглеждаш, как се чувстваш и как се държиш.“ Философията ѝ ясно се отразява в нейното живо присъствие и жизнерадостен подход към живота.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh