Неудобен тийнейджър със скоби похарчи 55 000 долара за пластична операция и стана интернет звезда

Тези, които са ѝ се присмивали в училище, сега мечтаят да се срещнат с нея! 🤫💘 Момичето се събужда известно след операциите и щурмува мрежата със снимките на невероятната си трансформация, които можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Днешната интересна история е за Селин Сентино, преди това обикновена тийнейджърка с брекети и без надежда за светло бъдеще, която похарчила, вярвате ли, 55 хил. долара за операция.

Невероятното ѝ преобразяване бързо предизвиква смесени реакции. Едни я наричат момиче, което е успяло да осъществи мечтата си и да пречупи всички, които безсърдечно са й се присмивали, а други са на мнение, че тя е просто търсачка на внимание.

„Вече е време да се обърне към психиатър!“, „Няма как това да е същият човек!“, „Силата на пластичната хирургия!“, „Как да не видим това?“, „Родителите ѝ трябва да се гордеят!“, „Най-важното е, че е намерила истинското си аз!“.

„Кои сте вие, за да я съдите? Погрижете се за себе си, хора!“, „Не е ли това вече прекалено?“, „Когато пластичните хирурзи отидоха твърде далеч!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh