„Нещо, което само малцина са знаели преди!“ Ето как почина единствената дъщеря на Краля на рока

Следващото кара всички да се замислят: съвпадение или проклятие? 🤔🧐 Ето някои изумителни факти за заминаването на Пресли и неговата наследница! 😱🫢

За тези, които не знаят, това е Лиза, единствената наследница на Елвис Пресли, родена вследствие на брака на Краля на рока и Присила Пресли. Връзката между Лиза и легендарния ѝ баща е била много близка и интимна.

Тя дълго време е усещала присъствието му и е имала нужда от него дори толкова години след смъртта му. Изненадващо е, че тя е била само на една година, когато е загубила баща си, но специалната им връзка е била нещо повече. Това се отразило дълбоко и на психическото ѝ здраве.

Наследницата на Краля на рока наследи къщата в Грейсленд и най-голямата част от имотите му. След смъртта му неин настойник става майка ѝ. Хората имат разнопосочни мнения за смъртта на Лиза.

Цялото е, че също като баща си, тя е намерена мъртва заради спиране на сърцето. Ето как майка ѝ съобщава ужасната новина: „Случи се беда. Моята красавица ни напусна“.

Появата ѝ на наградите „Златен глобус“ малко преди да си отиде доведе до разнопосочни мнения. Някои бяха убедени, че е добре, а други смятаха, че нещо не е наред с нея, тъй като вървеше необичайно бавно.

Начинът, по който си отиде, повдига много въпроси.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh