„Нещо необяснимо!“ Ето как изглежда и живее днес уникалното дете, родено с бяла коса

Спомняте ли си бебето, родено със „сребърна“ коса в Унгария?🧐 Когато родителите показаха своето ангелоподобно бебе, уникалният му вид взриви целия интернет! 🤯 Бенце порасна и последните му снимки можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Излишно е да казваме, че всички новородени са еднакво красиви и абсолютно уникални. Въпреки това, в момента, в който очарователните снимки на това бебе попаднаха в мрежата, външният вид на момченцето веднага се превърна в обект на дискусии.

Запознайте се с Бенче – дете, приличащо на ангел, което е родено в Унгария с тегло пет килограма. Колкото и изненадващо да изглежда, то е стъпило на този свят с напълно сиво-бяла коса. Дори след многобройни изследвания лекарите не успяват да открият причината за това.

Струва си да се отбележи, че Бенс е третото дете в семейството. Другите две деца, които са родени преди него, не са проявявали подобни признаци и са били абсолютно здрави.

Най-популярното предположение на лекарите е, че жената е попаднала в стресова ситуация по време на бременността си, която изненадващо е довела до това. Въпреки това родителите отричат това и причината, поради която бебето им се е родило сивокосо, остава неизвестна.

Други бързат да твърдят, че липсата на витамин В12 трябва да е причинила такава аномалия, което, както признават родителите, е много по-реалистично. Бенс се превръща не само в местна знаменитост, но и в интернет звезда с уникалния си външен вид.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh