„Не бяхме готови за това!“ Камерън Диас разочарова феновете с небрежния си вид

„Мие лицето си веднъж или два пъти месечно!“ 😬 След като напуска актьорската професия, Камерън се превръща в неглижирана домакиня, което изобщо не се харесва на феновете💔🙄 Вижте снимките в статията и се пригответе да се изненадате ⬇️⬇️⬇️

Преди няколко години тя беше много търсена актриса и много режисьори искаха да работят с нея. Но през 2015 г. тя реши да се откаже от работата си и да създаде семейство със съпруга си Бенджи Мадън. Естествено, това се отрази значително на ежедневните дейности на знаменитостта.

В последния епизод тя разкри колко много се е променила представата ѝ за себе си оттогава. Купих всичко това наведнъж. Трудно е да не се сравняваш с жените, които са еталон за красота, когато се погледнеш в огледалото.

Тя каза: „В момента съм в състояние да се огледам: „Спрях да го правя през последните осем години“․ Тя продължи с думите, че е започнала да пренебрегва още повече рутинните си процедури за красота. Тя също наистина го харесва. Не ми пука. Честно казано, не мисля много за външния си вид. Актрисата признава: „Или това не ми е интересно сега“․

Тя даде да се разбере, че не е направила нищо, за да се направи по-красива. „Харесва ми, че просто спрях да си мия лицето“, отвърна тя. Известната личност твърди, че сега се е концентрирала върху съвсем нови теми.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh