„Не е ли ревнив Майкъл Дъглас?“ Смайваща снимка на Зета-Джоунс от ваканцията е в заглавията на вестниците

Зета-Джоунс показа повече от позволеното на яхта и подлуди всички мъже! 🤤❤️‍🔥 Актрисата носеше рокля с висока цепка на бедрата и доказа, че дори на 5️⃣3️⃣ една жена може да изглежда невероятно! 🫠😇 Разгледайте пикантната снимка в тази статия! 👇

Погледите на хората не спират да бъдат насочени към К. Зита-Джоунс, изключителна актриса и любима съпруга на кинолегендата М. Дъглас. Когато човек я погледне, става съвсем ясно, че тя остарява като вино и все още продължава да бъде мечтата на мъжете.

Наскоро в мрежата се появи скорошна снимка на емблематичната филмова звезда от ваканцията. На нея тя е изобразена по време на разходка с лодка в Капри, Италия. Изборът ѝ е паднал върху синя рокля с разкроена висока талия, с лента за глава в същия цвят и подходящи джапанки.

Разрезът на роклята напълно разкриваше бедрата ѝ и показваше повече от позволеното. Актрисата побърка всички мъже със своята сексапилност и бе обсипана с много комплименти. Струва си да споменем, че в момента съпрузите се наслаждават на почивката си в Европа.

Те са били забелязани и в Испания. Звездната двойка има имот в планината Майорка, разположен в покрайнините на село Валидемоса.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh