„Не е по-различно от бездомник!“ Папараци уловиха променения до неузнаваемост Хю Лори, който изненада феновете

„Мръсни дрехи и неугледен външен вид!“ 😬Необръснатият актьор Хю порасна с плътна сива брада, а тази гъста коса го състари значително😲🫣Той е неузнаваем вижте тук👇👇👇

Много хора познават добре известния актьор Хю Лори, но на последните папарашки снимки никой не го разпознава. Талантливият актьор винаги е печелил милиони сърца с таланта си. Плащаха му над 250 млн. паунда на епизод, но след края на сериала кариерата му западна.

Актьорът се появява на концерти и изненадва публиката като пианист и изпълнител, а понякога се съгласява на различни задължения. Сега обаче той изобщо не прилича на актьора, когото познаваме.

Неотдавна той беше забелязан от папараци, докато беше на разходка с кучето си в северен Лондон. Бил е облечен много небрежно и е изглеждал напълно неузнаваем. Хората обаче обърнаха повече внимание на външния му вид, отколкото на дрехите му.

„Какъв неподдържан вид“, „Това ли е любимият ни актьор?“, „Той вече напълно се е променил“, „Има право да се облича и да изглежда както иска“, „Той винаги ще си остане нашият привлекателен актьор и нищо не влияе на това“, пишат интернет потребителите. Какво мислите за външния му вид?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh