„Не е честно колко добре изглежда на 51 години!“ София Вергара разгорещи социалните мрежи със снимки от ваканцията си

Женени мъже, дори не се опитвайте да погледнете София Вергара на тези снимки! 🫣🚫 Колумбийско-американската актриса се показа по бикини и подлуди всички мъже с мечтаното си тяло! 🔥😍 Опитайте се да не проверявате два пъти възрастта ѝ, когато видите последните ѝ снимки в тази статия! 👇

Всеки път, когато хората видят С. Вергара, не могат да минат без двойна проверка на възрастта ѝ. Цялата работа е в това, че изключителната колумбийско-американска актриса и телевизионна водеща изглежда много по-млада от възрастта си и годините сякаш никога не й минават.

Някои дори я сравняват с хубаво вино, тъй като и двете стават още по-добри с времето. Звездата акцентира върху значението на редовните физически занимания и балансираното хранене. Тя консумира много питателни и здравословни продукти като пресни плодове, зеленчуци, прясно месо, но въпреки това понякога може да си позволи да хапне сладолед.

Що се отнася до личния ѝ живот, тя е омъжена за Джо Манганиело. Тя никога не пропуска възможност да изрази истинската си любов и отдаденост към мъжа в социалните мрежи.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh