„Не къща, а мечта!“ Един човек си направи най-хубавата къща в света и стана интернет звезда

Построих си къща-мечта и дори минувачите не могат да не я гледат с часове! 🫢😯 Докато другите мечтаят за такава къща, аз доказах, че е възможно да си я направим сами! 🏠😍В момента, в който отворих вратите на моята зашеметяваща къща, на всички им падна челюстта! 😦🤐 Вижте интериора в тази статия! 👇


На пръв поглед това е обикновена дървена селска къща, но всеки път, когато се приближим, тя се превръща в къщата, за която всички сме мечтали през целия си живот. Вярвате или не, нейният собственик е един-единствен човек, който е направил нещо, за което всеки човек мечтае. Къщата е построена през 2016-2017 г., а когато хората видят интериора ѝ, губят думи.


Въпреки многобройните тъмни елементи тук, къщата винаги получава достатъчно естествена светлина, което прави пребиваването в нея още по-комфортно. Колкото и да е изненадващо, дори фасадите на кухненския комплект са в черно, но дървените елементи запазват баланса. Тук има и място за хранене.


Най-интересната част в спалнята вероятно е акцентиращата стена, изобразяваща карта. Тя обаче не е направена без причина. Работата е там, че собственикът широко пътува по целия свят и планира да посети и нови места. Тя разполага и с просторен гардероб.


В банята е взето решение да се запази строгият тъмен интериор. Това е доста просторно помещение. В нея има както душ, така и сауна. В нея има кръгли прозорци и шарки във формата на компас по стените по някаква причина – той наистина обича морската тематика.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh