„Не съм й изневерявал нито веднъж!“ Ето как изглеждат съпругата и децата на актьора и майстор на бойните изкуства Джеки Чан

Тя е търпяла изневярата на съпруга си в продължение на 4️⃣0️⃣ години и си е мълчала за това! 💔🥺 Ето как изглежда Джоан Лин, легендарната съпруга на Чан! 🤫 Нека хвърлим светлина върху личния живот на легендарния актьор и майстор на бойните изкуства! 🧐 Обзалагаме се, че досега не сте знаели тези спиращи дъха факти за звездата! 😨🤐 За продължението – вижте статията! 👇

Някога най-легендарната звезда в екшън филмите и майстор на бойните изкуства, сега Джеки Чан е отдаден съпруг и грижовен баща. Неговата незаменима роля и значителен принос към развлекателната индустрия трудно могат да бъдат надценени. Големите роли, които е изиграл, са го оформили като една от най-изявените звезди на всички времена.

Личният живот на легендарния мъж винаги е оставал в центъра на общественото внимание. В младежките си години той е имал много романси и след кратка среща с момиче на име Джоан Лин става ясно, че ще става баща. Без да се замисли и за секунда, мъжът я изпраща в САЩ и не общува с нея до появата на сина им.

Те узаконили връзката си без никакви церемонии, подаръци и гости. Скоро се родил синът им и започнала нова глава в живота на майстора на бойните изкуства. За никого не е било тайна, че Чан е изневерявал на съпругата си многократно. Лин също е била наясно с това, но е предпочитала да мълчи и да не предизвиква скандали.

Веднъж Чан дори е признал, че през всичките тези години се е отнасял към жената, която го е обичала, като към враг. Времето е минало и звездата се е научила да се посвещава на семейството си. Синът им Джейси вече е пораснал.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh