„Не съм решил каква да е ориентацията ми!“ Как изглежда дъщерята на музиканта Стинг – Елиът, предизвиква полемика

По-добре седнете, когато видите дъщерята на Стинг, която твърди, че е небинарен човек! 😬😱 Английският певец показа наследницата си и предизвика фурор сред феновете! 🧐🤯 Далеч не всички са готови да видят как изглежда сега Елиът, чиито последни снимки можете да откриете в тази статия! 👇


Роден в Пиза, Италия, Елиът Съмнър е най-малкият от шестте деца на Стинг. Преди да започне да проявява голям интерес към музиката, детето първоначално мечтае да стане готвач. Страстта им към музиката обаче разцъфтява с първата китара, която детето получава на 4-годишна възраст.


В търсене на утвърждаване на личната идентичност Елиът избира псевдонима I Blame Coco за дебютния си албум „The Constant“, който детето на Стинг издава на 19-годишна възраст. По този начин Елиът успява да маркира собственото си място в развлекателната индустрия, което му помага да излезе от сянката на легендарния баща.


Eliot изследват техно сцената под диджейския псевдоним Vaal и демонстрират своята гъвкавост и голям талант. Собственото им име Eliot Sumner се появява през 2016 г. с издаването на албума „Information“. Освен в пеенето, Елиът се е пробвал и в актьорското майсторство и се е снимал в „С теб и без теб“ и „Звезден прах“.


Един от последните им проекти е в сериала „Рипли“, адаптация на класическия психологически трилър на П. Хайсмит. Именно през 2015 г. Елиът се разкрива като лесбийка, като се впуска във връзки с модела Л. фон Алтен и светската дама Ф. Хърбърт. Подходящо е Елиът да бъде наричана „те“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh