Никой не вярваше, че тази тийнейджърка може да възстанови стаята си, но тя показа крайния резултат и остави всички без думи

Една тийнейджърка махнала тапетите от стаята си с твърдението, че ще ги промени както й харесва! 🤭🫣 Тя не послушала другите и скоро показала крайния резултат, който можете да видите в тази статия! 🧐👇

Днешната история е за 14-годишната Джули от Великобритания, която ясно осъзнала, че стаята ѝ спешно се нуждае от ремонт. Тя скоро се заела с това и премахнала всички тапети. Джули решила да направи дизайн според своя стил.

За работата Джули взела няколко кутии с боя, шпатула и маскировъчна лента и това е всичко. В продължение на два дни тя „сътворявала“ почистената стена, като заснемала всичко с камера и постоянно споделяла напредъка със своите последователи.

Според плановете на момичето върху стената се появили геометрични фигури с различни размери и цветове. За да изглеждат ръбовете им чисти и равни, тя използвала маскиращата лента.

Джули публикува снимка на оригиналния си проект в официалната група „Направи си сам с бюджет“, където всички я похвалиха високо. Майката на момичето била истински изненадана и възхитена от крайния резултат от преобразяването на стаята.

Някои от абонатите похвалиха Джули, други дори нямаха нищо против да наемат млад дизайнер, който да създаде дизайн за дома им, а трети завидяха на момичето, чиито родители реагираха толкова спокойно на случващото се.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh