„Никой не вярва, че това е същата кухня!“ Радикалната реставрация на тази съборена кухня взриви мрежата

Дори съседите се смееха на мен и съпруга ми, така че знаехме, че е време за промени!🙌 Възстановихме мизерната си кухня до неузнаваемост и надминахме очакванията на всички! 👏🤩Крайните резултати бяха потресаващи! 🔥 Вижте снимките преди и след в тази статия!

Днешната статия е за една съпружеска двойка, която преобразява своята малка и мизерна кухня и се превръща в интернет звезди. Тъй като външният ѝ вид оставял много за желаене, съпрузите похарчили спестените пари за нейното реставриране. Те вложили сърцето и душата си в проекта и крайните резултати ги оставили напълно удовлетворени.

Първото нещо, което обмислили, била ниша от гипсокартон. Така обособили зоната, предназначена за кухненското обзавеждане. В горната част на нишата взели решение да направят отвори за прожектори. Тези осветителни тела ще бъдат отделени от обикновеното кухненско осветление.

Първоначално планирали да използват плочки за стените, но след това изборът им паднал върху ламината, който придал на помещението още повече оригиналност и специална атмосфера. Нишата е завършена с колона, която отделя кухненските мебели от уредите. Поставили са микровълновата посуда и фурната една върху друга, за да спестят повече място.

Тук могат да се видят и долните шкафове. Собствениците са решили да не монтират горни. Вместо това окачили рафтове, които съхранявали всичко необходимо. Цветът на мебелите и нюансът на ламината си подхождат идеално. Ламинатът не е толкова скъп, колкото плочките, но изглежда не по-зле.

Следващата задача беше да се поставят няколко леки текстури над масата за хранене. Ремонтът се оказа невероятен и дори спиращ дъха.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh