„Никой не е знаел за това!“ Ето кой вместо Ди Каприо трябваше да играе Джак от „Титаник“

Никой не може да си представи друг Джак! 😮💔 Оказва се, че преди Ди Каприо друг актьор е бил избран да изиграе сърцеразбивача в „Титаник“ 🚢⚓ На кастинга обаче Леонардо надделял над вече избраната звезда 🎥💫 Но кой е този актьор, разберете в статията 👇🏻

Шедьовърът на нашето време, филмът „Титаник“, се е превърнал в истинска легенда и не губи своята актуалност. Филмът неизменно остава един от най-обичаните филми, като печели много филмови награди, включително и „Оскар“. Творчеството на режисьора и създател на тази творба Джеймс Камерън е оценено по достойнство от световното кино.

По-специално, режисьорът Джеймс Камерън отделя значително време на процеса на кастинг за своя филм. Въпреки че всичко минава съвсем гладко, с главната героиня Кейт Уинслет е единственият кандидат за ролята на Роуз в очите на Камерън. Изборът на главната героиня обаче изискваше малко усилия. Режисьорът първо избрал Крисчън Бейл. Струвало му се, че комбинацията от двама британски актьори ще донесе невероятен успех.

Именно тук обаче възникнала основната трудност. Джак е американец и следователно за ролята се изискваше американски актьор. Затова режисьорът решава ролята на Джак да бъде изиграна от Матю Макконъхи, който изразява готовност да си сътрудничи с режисьора. Когато обаче Леонардо ди Каприо се явява на кастинга. Момичетата бяха възхитени от младия актьор. Именно тогава Камерън разбрал, че той ще изиграе ролята.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh