„Никой не е очаквал това от нея!“ Кейт Мидълтън наруши кралския протокол и предизвика сензация

„Как принц Уилям търпи поведението ѝ!“ 😠😱 Наскоро Мидълтън се оказа в центъра на скандал заради странното си поведение 😳👸 Какво направи тя, можете да видите в статията ⬇️⬇️⬇️

За никого не е тайна, че Кейт Мидълтън беше наричана „мързеливата Кейти“․ Тя много рядко се появяваше на публични събития. Полагаше всички усилия да не присъства на официални събития.

Имаше дори слухове, че е родила деца, за да не работи. Когато стана член на кралското семейство, животът ѝ претърпя значителни промени. Бъдещата принцеса на Уелс показа как трябва да се държат висшите членове на кралското семейство.

Принцесата на Уелс ще присъства на няколко събития през седмицата. Кейт винаги е била лоялна към установените правила, наложени от Елизабет II. Наскоро обаче Мидълтън стана обект на скандал заради странното си поведение.

Кейт Мидълтън и принц Уилям присъстваха на значимо събитие. Тя беше забелязана да разговаря с Камила Паркър-Боулс и крал Чарлз III. Наблюдателите бяха шокирани, че принцесата на Уелс не се поклони на свекъра си.

Съгласно кралския протокол Кейт е длъжна да се поклони пред краля и кралицата, тъй като те са висши членове на кралското семейство. Това изненада интернет потребителите и предизвика разгорещени дискусии. Какво мислите за това?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh