Никой не се е замислял да се премести в този разпадащ се апартамент, докато една двойка не поема риска и не го купува.

Със съпруга ми не послушахме никого, купихме „грозен“ апартамент и по-късно не съжалявахме! 😮🤩 Всички се опитваха да променят мнението ни, но ние пренебрегнахме съветите им и в крайна сметка се сдобихме с най-луксозния апартамент в живота си! 😒👏 Вижте крайните резултати в тази статия! 👇

Апартаментът, за който ще говорим днес, се намира в тухлена сграда от 50-те години на миналия век. Първоначално никой не се замисляше да го купи, но ние със съпруга ми поехме риска, не губихме време и решихме да сбъднем най-голямата си мечта. Бързо наехме дизайнер, който да организира целия процес.

Площта на апартамента представлява 78 кв. м. Ние, като една семейна двойка с бебе, станахме негови нови собственици. Стените в коридора бяха покрити с неутрална сива боя, а за пода бяха избрани голямоформатни гранитогресни плочки.

От двете страни на входната врата сега бяха разположени големи системи за съхранение до тавана. За фасадите е избран зелен нюанс, за да се придаде повече свежест на пространството. Новите собственици харесали факта, че кухнята и дневната са обединени.

Долните фасади са изпълнени в неутрално сиво, а за горните фасади е избран зелен нюанс. За да осветят и да направят кухнята визуално по-просторна, новите собственици направили горните части прозрачни. За пода те са избрали два вида гранитогресни плочки.

Спалнята била доста издължена, затова решили да ѝ придадат правилна форма, като организирали пълноценна гардеробна стая на входа. Вляво от входа е монтиран огледален шкаф за съхранение. Акцентната стена зад леглото е декорирана с дървени панели. Срещу леглото беше инсталирана зона за телевизор.

Детската стая е проектирана предварително. Цялата работа е, че бебето е още малко и ще спи при родителите, докато порасне. Що се отнася до банята, бяха избрани няколко вида гранитогрес. Сега беше възможно да се инсталира пълноразмерна вана и душ. До душ-кабината е разположен модул с пералня и сушилня.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh