Никой не се е замислял, докато един човек не видял потенциал в тази изоставена вила и не я превърнал в къща мечта

Мъж превръща „грозна“ каменна къща в малка къща мечта и взривява мрежата! 😍👏 Той сподели ексклузивни снимки от крайния резултат, които и вие можете да видите в тази статия! 👇👇👇

По време на редовната си разходка по алеята, човекът се натъкнал на мизерна и изоставена каменна къщичка, за която никой не се замислял. Той станал първият, който видял потенциал в нея и я закупил, пренебрегвайки недоверието на другите.

Каменната къщичка изглеждала „пенсионирана“ и на пръв поглед била занемарена поне от 50 години. Крайната му цел била да я превърне в къща на мечтите си и нищо не можело да го спре. Той призна, че е имало много конструктивни работи, които е трябвало да бъдат извършени.

Добавили са нов тухлен комин към рамката на прозореца на спалнята. Покривът от своя страна бил в ужасно състояние и ги накарал да положат повече усилия за скеле и ремонт.

Постепенно вилата започнала да прилича повече на дом и това им дало още по-голяма мотивация и решителност да продължат работата. Гипсокартонът й придал по-завършен и приветлив вид.

Бъдещата къща беше боядисана от него и майка му. Избрали белия цвят за стените, така че да изглежда светла и весела, позволявайки на повече светлина да нахлува в нея. Баща му беше този, който положи последните калдъръмени плочи за финалния щрих на екстериора.

Струва си да се спомене, че на семейството е отнело не по-малко от година, за да завърши ремонта. Те дори запазили и окачили снимките, показващи как е изглеждало преди, за да си напомнят за безценния си труд, креативност и сръчност.

Спалнята разполага с голямо легло и е проектирана по модерен начин. Банята е доста просторна. Разполага с душ, тоалетна, мивка, матиран прозорец и огледало. Кухнята е на втория етаж и разполага с всичко необходимо за готвене и хранене.

 

Гледката във всекидневната е просто фантастична. От нея се вижда хълмът и прекрасната градина на съседа. Той е похарчил около 196 000 долара за реставрацията, включително разходите за закупуването му

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh