„Нищо не е останало от бившия дебелак!“ Невероятната загуба на тегло на дъщерята на Джон Траволта остави феновете в страхопочитание

„Никой не е очаквал такава трансформация!“ 🤯 Телосложението на дъщерята на Траволта предизвикваше непрекъснати подигравки като дете, но сега мъжете са луди по нея 💘🤤 Възхищавайте се на снимките ѝ в статията 👇👇👇

Разбира се, много е изненадващо, когато виждаме как хората свалят излишните си килограми и се превръщат в напълно различен човек. Много е трудно да се разбере такава промяна.

Хората винаги се интересуват от децата на знаменитостите още от момента на раждането им. Този път сме изненадани от дъщерята на Джон Траволта – Ела Блу Траволта.

За никого не е тайна, че тя не е била кльощаво момиче и не е имала безупречна фигура. Телосложението ѝ като дете е било обект на подигравки от страна на медиите и приятелите ѝ.

Тя дори заемаше първо място сред най-непривлекателните деца на известни личности. Ела Блу винаги е искала да скрие наднорменото си тегло и е носила торбести дрехи, но опитите ѝ са били напразни.

Минаха години и момичето най-накрая изуми целия свят с преобразяването си. Ела Блу се е превърнала от пълничко момиче в стройна и елегантна дама.

Тя започнала да изглежда по-млада, отслабнала и сменила целия си гардероб. Сега много хора мечтаят да бъдат като нея.

Ела Блу много прилича на известния си баща. За съжаление майка ѝ е починала през 2020 г. Ела Блу Траволта вече е започнала актьорската си кариера и затова е променила външния си вид. Какво ще кажете за това? Моля, споделете мнението си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh