„Нищо не може да повиши репутацията му“: феновете са разочаровани след разкриването на предателството на Ерик Робъртс

Можете ли да си представите какво е направил братът на Джулия Робъртс, Ерик?😱🫢След това изглежда, че никакви постижения не могат да изкупят опетнената му репутация😳🙄

Братът на любимата ни красавица, Ерик Робъртс, за съжаление преживя спад в кариерата си․ Причината за това бяха разрушителните му навици. В резултат на това той имаше роли само в нискокачествени филми․ Разбира се, това ще разочарова феновете на актьора, защото той има неоспорим талант.

Ерик произхожда от творческо семейство, в което баща му е бил режисьор, а майка му – актриса. Освен това той много обича и уважава по-малката си сестра Джулия. Но всички бяха изненадани, когато научиха, че отношенията им са се влошили․ Това се случи, когато родителите им се разделиха.

Ерик продължава актьорската си кариера в Обединеното кралство, а след това се завръща в Холивуд. Играе второстепенни роли във филми и накрая получава големия си пробив, когато попада в катастрофа с мотоциклет и получава белег на лицето си.

Започва да получава роли като „лошо момче“ и става известен с много фенове․ Ерик се радва на славата и кариерата си, но не забравя за навиците си и в резултат на това се забърква в големи проблеми.

Джулия също навлиза в холивудската филмова индустрия, за да намери своя успех․ В началото Ерик я подкрепя и винаги е до сестра си. Но постепенно отношенията им се влошават.

Кариерата на Джулия процъфтява, тя става известна холивудска актриса, а Ерик се съгласява на всяка роля, само за да поддържа добър начин на живот и да си възвърне славата.

Когато Джулия застава на страната на бившия си партньор Ерик в битката за попечителство над дъщеря им, отношенията ѝ с брат ѝ се обтягат.
За съжаление след тези проблеми те дори не си говорели․ Джулия искала да поддържа връзка с брат си по всички възможни начини, но не можела.

Ерик обаче успя да създаде силна връзка с дъщеря си, която също стана известна и търсена холивудска актриса.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh