„Нищо от мама!“ Папараци уловиха Анджелина Джоли с дъщеря ѝ Вивиен, която е копие на баща си

„Вивиен е наследила всичко от баща си!“ 👨‍👧 Папараците не пропуснаха момента да заснемат Джоли с дъщеря ѝ 📸🩷 15-годишно момиче е пораснало, за да прилича на баща си Брад Пит 👧🏻➡️🧔🏻‍♂️ Можете да видите дъщерята на скандалната двойка тук 👇🏻

Анджелина Джоли е търсена актриса в световното кино. Джоли е не само талантлива актриса, но и успешен продуцент, а освен това се изявява и като режисьор. За никого не е тайна, че тя е посветила живота си на благотворителни събития. Анджелина обаче посвещава всяка свободна минута на децата си. Фотографите често забелязват актрисата с децата ѝ, докато се разхожда.

Неотдавна папараците уловиха момента, когато актрисата беше на летището с дъщеря си Вивиен. Двете изглеждаха изпълнени с щастие и се наслаждаваха на времето си заедно. Струва си да се отбележи, че Вивиен стана асистентка на майка си при подготовката на мюзикъла на Бродуей. Въпреки липсата на хонорар, момичето активно помага на майка си. На 15-годишна възраст Вивиен проявява голям интерес към театъра.

Актрисата Анджелина Джоли кръщава най-малката си дъщеря в чест на покойната си майка, а момичето наследява любовта си към театъра от баба си. Потребителите на социалните мрежи забелязват, че Вивиен все повече прилича на баща си.
„Красиви деца се раждат от такива красиви родители“, „Като баща, като дъщеря“, „Копие на Брад“, пишат потребителите. За съжаление ще ви припомним, че двойката се разведе.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh