„Нищо чудно, че милиардерът е луд по нея!“ Безос и Санчес издигнаха връзката си на съвсем ново ниво

Именно през 2019 г. Безос напусна 25-годишната си съпруга заради нея! 😮🔥 В мрежата се появиха ексклузивни снимки от годежа на Безос и Санчес, които можете да видите в тази статия! 🧐👇

Струва си да споменем, че един от най-известните и успешни бизнесмени в света Джей Безос и партньорката му напуснаха семействата си един заради друг. Изненадващо, основателят на „Амазон“ напусна 25-годишната си съпруга само за да бъде с нея.

Неотдавна известната двойка организира своето годежно парти. То беше престижно и на него бяха поканени само звезди от висока класа. Те организираха „близко“ парти и изненадаха целия свят с лукса си.

Колкото и изненадващо да изглежда, Санчес даде предпочитание на бяла мини рокля с дълбоко деколте и изглеждаше великолепно. Тя допълни разкриващата си визия с луксозни бижута. Рискованият ѝ външен вид привлече вниманието на милиони хора.

Междувременно нетизените имаха смесени мнения. Те установиха, че подобна провокативна рокля определено не е за ангажимент. Удивително е, че жена на нейната възраст може да изглежда толкова невероятно и зашеметяващо.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh