„Нова звездна двойка, готови ли сте?“ Ето коя известна личност успя да открадне сърцето на Том Круз

„Вярвате ли, че тя ще отвърне на удара?“ 🤔Том, на 61 години, е напълно убеден, че връзката им ще се развие😱😍Ако искате да видите коя е тя, така че погледнете на article⬇️⬇️⬇️

Наскоро Шакира попадна в необичайна компания по време на Гран при на Маями във Формула 1. Там присъстваше известният актьор Том Круз и всички наоколо забелязаха някаква необичайна искра между тях, дори феновете на звездата са сигурни в това. Въпреки че никой не потвърди слуховете, е ясно, че връзката е интересна.

Според източника на The Mirror Шакира веднага се е превърнала в център на вниманието на Том. Том бил сигурен, че връзката им ще се развие в бъдеще. „Шакира няма да отвърне на чувствата му. Тя не може да го нарани по този начин, но и не го обича“, казва вътрешният източник.

Тя му е изпратила всичко това с уважение, но Том не иска да се откаже. Оказва се, че известният актьор има високи стандарти; освен това много уважава това, че певицата разбира всичко добре и го възприема с душата си.

Очевидно той иска да промени подхода си и да види как ще реагира Шакира на това. Разбираме, че да вярва на мъжете вече не е лесна задача за нея след развода с бившия ѝ съпруг, с когото живя повече от 11 години.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh