„Нов романс след развода!“ Как изглежда новата приятелка на Кевин Костнър заслужава вниманието ни

Той показа новата си любов и сега всички го наричат „щастливец“! 🤤 Актьорът от „Йелоустоун“ разкри самоличността на новата си приятелка и взриви мрежата! 🧐😯 Коя открадна сърцето на филмовата звезда малко след развода му и как изглежда? 🤫 За повече подробности – вижте статията! 👇

Звездата от „Йелоустоун“ наскоро започна нов романс с популярната и успешна певица Джуел. Папараци са забелязали новата двойка на тенис събитие в подкрепа на фондация „Вдъхновяващи деца“ на престижния остров Некер, собственост на Р. Брансън.

Наскоро Костнър премина през труден период поради раздялата със съпругата си, с която беше женен в продължение на 18 години. Той не навлезе в дълбочина в непредвидените обстоятелства, довели до раздялата им, и винаги се е опитвал да запази личния си живот.

За тези, които не знаят, Костнър и вече бившата му съпруга посрещнаха три деца: Кейдън, Хейс и Грейс. Сега всичко е в миналото и той намира радост и щастие с Джуел. Може да се каже, че те сияят в присъствието на другия и вече правят планове за бъдещето.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh