„Някога тенденция, а сега – напаст!“ Серия от снимки на най-модерните преди прически, които сега може да ви се струват грозни

Ето четири прически, които момичетата и жените е по-добре да забравят завинаги! 😬🤐Вижте какви прически са били смятани за популярни през XX век в тази статия! 👇👇👇

Ако има хора, които се интересуват от мода, добре знаете, че освен дрехите и аксесоарите, определени цветове, грим и прически се превръщат в тенденции. Днес ще ви разкажем кои прически вече не са на мода.

Вариант на неофициална прическа, чийто пик е през 90-те години на миналия век. Тази прическа се радваше на големи възможности сред последователите на субкултурите и любителите на рок музиката.

Модата отмина, но и днес е възможно да срещнете хора с тази прическа. Ако сте сред тях, препоръчваме ви да обърнете голямо внимание на актуалната подмяна на тази прическа.

Въпреки че тази прическа е била една от най-модерните през миналия век, сега тя е антитенденция. Бретонът с редки кичури визуално прави прическата по-обемна.

Една от нейните алтернативи е филираният бретон. Такъв бретон няма ясно изразена кройка и не покрива цялото чело. Тази прическа се радваше на огромната си популярност сред звездите от шоубизнеса.

Ние също трябва да обърнем голямо внимание на тази прическа. Тя се нарича „гърне“. За някои тя дори прилича на шапка, която вече не изглежда стилно и модерно. Голяма част от моделите са имали такава прическа още през миналия век.

Ето една прическа, която придоби огромна популярност още през 2000 г. Тя скрива челото на притежателите си и, може да се каже, далеч не подхожда на всеки. За първи път тази прическа се появява още през 70-те години на миналия век, а по-късно се превръща в тенденция.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh