„Някой призова ли за икона?“: След като пусна „Flowers“, Сайръс трогателно благодари на всички свои слушатели

Ето как Майли Сайръс отпразнува успеха на „Flowers“! 😲Певицата не остави място на въображението в изключително разкриващата си мини рокля! 🫢🫣

Всички познават талантливата авторка и изпълнителка на хита „Flowers“. Емблематичната певица отпразнува големия си успех в черна мини рокля с дълбоко деколте и не остави място на въображението.

Бившата съпруга на Лиъм Хемсуърт беше вързала косата си на спретнат кок. Тя изглеждаше безкрайно щастлива, осъзнавайки, че усилията ѝ са се отплатили и публиката наистина е харесала песента.

„Харесва ми, че тази песен се свързва с такъв положителен образ и за мен е удоволствие да продължа да правя музика за вас. Това е възможно само благодарение на слушателите и моите невероятни фенове. Благодаря ви много“.

Колкото и невероятно да изглежда, песента се появява на първо място в музикалните класации: Белгия, САЩ, Швеция, Франция и др.

За тези, които не знаят, тази страхотна песен се свързва със скандалния й развод със съпруга й, който безсърдечно й изневеряваше. Може да се каже, че тази песен се е превърнала в химн на независимите жени.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh