„Няма добри новини!“ Ето как изглежда и живее Дион, след като е диагностициран с такова ужасно заболяване

Феновете се ужасиха, като видяха Дион на новите снимки! 😳😱 Всички започнаха да се молят за нея, след като видяха какво е направила болестта с легендарната певица! 😦🙏Тя изглежда неузнаваема! 😮

За тези, които не знаят, тази легендарна канадска певица е изправена пред сериозни здравословни проблеми, като е диагностицирана с неврологично заболяване. Първоначално то засяга физическите ѝ способности, а след това и гласните ѝ струни.

Похвално е как легендарната 55-годишна певица се смята за силна жена и категорично отказва да признае, че нещо не е наред с нея. Тя не се отказва и продължава да се опитва да радва своите фенове, за които е идол.

За съжаление, болестта ѝ пречи да извършва нормално дори елементарни дейности. Тя може да срещне трудности дори при пиене, хранене и придвижване. За съжаление мнозина я описват като бъдеща обездвижена кукла.

Това води до невероятна загуба на тегло и редица ограничения. Благодарна е, че има голям брой фенове, за които винаги ще си остане най-добрата изпълнителка. Тя остава сред певците, които парите и славата не са променили.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh