„Няма добри новини!“ Кийт Ърбан дава актуална информация за рака на простатата и оставя всички без думи

Сърцата на феновете се пръснаха за секунда! 💔😭 Той сподели последните новини и всички започнаха да се молят за него! 😓🙏Музикантът стана откровен за състоянието си и няма как да не се разплачеш след това! 🥺 За повече информация – вижте статията! 👇

Съвсем наскоро тази легендарна суперзвезда на кънтри музиката беше забелязана на летището в Сидни, потвърждавайки новината, че той ще бъде тайнственият гост-изпълнител на дългоочакваното благотворително събитие „Това е проблем на мъжете“ на обяд в Тоуумба.

Той е бил забелязан с тълпа от 500 ентусиазирани поддръжници, всеки от които е допринесъл с 1 долар, за да получи достъп до това забележително събитие, да насърчи изследванията на рака на простатата и да повиши осведомеността. Този вид рак тревожи най-много Кийт, тъй като баща му и няколко други роднини са се борили с него и за съжаление са отнели живота им, оставяйки завинаги следа върху легендарния музикант.

Моменти като този подчертават уязвимостта на забележителния и изтъкнат музикант и в същото време устойчивостта, решителността и желанието му да има собствен принос към проблема, който засяга милиони и спешно се нуждае от решение.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh