„Обикновените апартаменти в Швеция изглеждат по този начин!“ Начинът, по който живеят обикновените хора тук, не позволява на никого да остане безразличен

Една шведска самотна жена показа своя малък апартамент и това не е нещо, което повечето от вас очакват! 🤫😍 Ето как живеят „простите“ хора в тази страна! 🧐🤔 Няма как да не се влюбите, когато видите снимките на интериора му! 🫠🤌 Нека видим какво се крие във вътрешността му в тази статия! 👇

Хората често критикуват и се присмиват на тези, които живеят в сравнително малки къщи и апартаменти, което може да е обусловено или от липсата на финансови възможности, или от индивидуалните предпочитания на собственика, което е абсолютно субективно. Тези, които живеят в малки апартаменти, трябва да бъдат достатъчно креативни, за да „поберат“ абсолютно всичко.

Днес ще разкажем за един малък апартамент, открит в Швеция, чийто собственик е обикновена жена, живееща нормален живот. Площта му представлява само 30 квадратни метра и е интересно да разберем кой живее тук и какво е да имаш толкова ограничено пространство.

Апартаментът се намира в сграда, която датира от 90-те години на миналия век. Собственичката му е 36-годишна жена. Преди това тя е била омъжена, но сега е разведена. Собственичката няма деца и работи в офис със среден доход. Струва си да се отбележи, че тя сама е купила тази къща без ипотека или заем от други лица.

Това е едностаен апартамент, в който дневната и спалнята са обединени. Въпреки че е трудно да си представим как кани гости, жената е напълно удовлетворена от апартамента, който има, най-важното. Има и много място, особено за съхранение на книги. Интересните картини и ярките елементи правят атмосферата още по-специална.

Свежи цветя, ярък плакат на стената, розово одеяло, както и подходяща възглавница на дивана – всички тези детайли разкрасяват бялата и сивата палитра на апартамента, като добавят още повече настроение и жизненост.

Бихте ли искали да живеете тук? Не се колебайте да споделите мнението си в коментарите!

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh