„Огромна татуировка и боядисана коса!“ Снимки на променената Дженифър Лопес се появиха онлайн, което разочарова феновете

„Досега не е разочаровала феновете си до такава степен!“ 😦Дженифър Лопес претърпя трансформация, която никой не си представяше и не очакваше😲🫣Това е трудно да я разпознаете изобщо, убедете се тук👇👇👇

Когато в интернет се появиха нови снимки, феновете на Лопес бяха изумени. 53-годишната знаменитост се появи в публичното пространство с напълно нов външен вид. На рамото ѝ имаше голяма татуировка, подобна на тази на партньора ѝ Бен Афлек на същото място.

На тези последни папарашки снимки косата на певицата е много по-тъмна от обикновено. Странната татуировка и косата за щастие са променени за новата роля във филма. Но, разбира се, за тези промени може да се каже, че дори й отиват.

Снимките са направени на снимачната площадка и след като научиха, че татуировката е фалшива, феновете могат да дишат спокойно, а цветът на косата е временен. Фактът, че татуировката е постоянна, също е малко вероятен.

В интервю от 2016 г. Дженифър публично заяви, че не харесва големи, ярки татуировки по тялото си. Филмът се казва „Неудържим“, но каква роля ще играе Дженифър Лопес във филма, все още не е известно.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh