„Огромни бедра, загуба на еластичност!“ Последното излизане на забележимо закръглената Лейди Гага е в заглавията на вестниците

Дори верните фенове едва разпознаха Лейди Гага след драстичното й напълняване! 😬😱 Макар че в Инстаграм тя изглежда перфектно, реалността е малко разочароваща! 🙄🥱 Поп певицата напълно се е отпуснала и вече не е същата стройна красавица! ⏳ Задръжте дъх, преди да видите новите ѝ снимки в тази статия! 👇

Доста изненадващо, но Лейди Гага отсъстваше от последните престижни събития, което породи въпроси. Някои предполагат, че причината за внезапното ѝ оттегляне е обусловена от изтощението ѝ, а може би и от някои лични проблеми. След последното ѝ излизане обаче всичко стана ясно.

Напротив, тя е активна в музикалната индустрия, имайки предвид новата си музика и дългоочаквания филм, озаглавен „Жокера: лудост за двама“. Напоследък скрити папараци уловиха Гага по време на тренировка по тенис, която показа ярки признаци на напълняване и загуба на еластичност.

Поп певицата беше придружена от партньора си, предприемача Майк Полански, с когото връзката ѝ продължава вече 4 години. Въпреки че феновете очакват той да ѝ предложи брак в близко бъдеще, двойката изглежда все още не бърза по неизяснени причини.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh