„Огромни торбички на очите, сива коса и бръчки!“ Ето как годините са променили американския модел Полина Поризкова

Тя е само на 1️⃣5️⃣, когато започва кариерата си на модел и се появява в Chanel, Christian Dior и Harper’s Bazaar! 😍👏 Целият свят беше заслепен от ангелската ѝ красота, но времето мина и тя вече е 5️⃣9️⃣! 🧐😲Почитателите едва я разпознаха с посивялата коса и сбръчканото лице! 🤨😱 Разгледайте новите ѝ снимки в тази статия! 👇

Ефирният чар, ангелската красота и женствеността на този модел и писателка завъртяха главите на всички още през 80-те и 90-те години на миналия век. Тя навлиза в света на моделите още на 15-годишна възраст, като е смятана за една от най-големите и успешни звезди в модата, чиито големи невероятни висоти трудно могат да бъдат надценени.

Милиони завиждаха на неземния ѝ чар и беше трудно да устоиш и да не се влюбиш в тази дива. Смяташе се, че Паулина притежава невероятно красиви черти на лицето, които я отличаваха и я превръщаха в мечта за всички мъже. Минаха години и със страх можем да кажем, че емблематичната жена вече е навършила 59 години.

Тя е решила да приеме естественото остаряване, без да се обръща към козметични хирурзи и козметици. Поризкова значително отслабна, натрупа възрастови бръчки и остави косата си да посивее напълно. Дори и с толкова много „нежелани“ промени, тя успява да открадне сърцето на всички.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh