Омагьосващата колекция от бижута на Кейт Мидълтън: Надникнете в луксозната ѝ колекция

„Струва цяло състояние“ 😳🙊 Открийте ослепителните бижута на Кейт Мидълтън 💎👑 От емблематичния ѝ годежен пръстен до диадема за милион долара – надникнете в кралската съкровищница. Кое бижу открадва сърцето ви? 💖 Цялата история в статията!👇

Кейт Мидълтън, въпреки ограниченията за показване на пищни бижута на публични места, от време на време си позволява да демонстрира своите изящни и единствени по рода си бижута. Превръщането на Кейт, едно обикновено момиче от китно градче, в кралска сензация е белязано от предложението на принц Уилям през 2010 г., след десетгодишен романс. Въпреки че има правила за носенето на пищни бижута, Кейт намира моменти да украси тези специални изделия.


Перлата в короната на колекцията ѝ е годежният ѝ пръстен, оценен на изумителните 550 000 долара. Това бижу е не само финансово ценно, но и богато на кралска история и чувства.


Освен това Кейт притежава диадема на стойност 1 млн. долара, украсена с деветнадесет перли и диамантени арки и шипове, излъчващи елегантност и царственост.


Сред ценните ѝ притежания е и кралска диамантена гривна, разкривана пред обществеността само в няколко случая по време на високопоставени дипломатически ангажименти.


Най-достъпното произведение в колекцията ѝ може би е колие на Cartier на стойност 160 000 долара – шедьовър, изработен от различни видове злато, проектиран с преплетени пръстени и допълнен от зашеметяващи обеци.


Кое от тези великолепни произведения привлича вниманието ви най-много?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh