„Омръзна ми да се преструвам!“ Макдауъл споделя, че е оставила косата си да посивее и е приела естествеността

Макдауъл спира да боядисва косата си и показва, че дори с посивяла коса жената може да изглежда невероятно! 😮😍Актрисата прегръща естественото остаряване и разбива стереотипите за красота, чиито нередактирани снимки можете да намерите в тази статия! 👇👇👇

Още от 80-те години на миналия век Анди Макдауъл украсява екраните ни с блестящата си актьорска игра, професионализъм и несравнима харизма. Тя е сред онези актриси, които прегръщат естественото остаряване, без да се преструват на някого, който не са.

За тези, които не знаят, тя дебютира във филма „Грейстоук: Легендата за Тарзан, повелителя на маймуните“. Първоначално кариерата ѝ започва в моделството с участието на такива модни гиганти.

Една от най-запомнящите се нейни творби е „Огънят на Свети Елмо“. Никога няма да бъде забравена вечната ѝ роля в „Денят на свраката“ и комедията „Четири сватби и едно погребение“.

Неотдавнашната ѝ поява в Кан се превърна в обект на дискусии. Тя е престанала да се преструва на някого, когото не е, и се е отказала от боядисването на косата си. Макдауъл се появи и на корицата на списание Style със сребристосива коса.

Струва си да се спомене, че през 2021 г. тя участва в драматичния сериал „Слугиня“ заедно с дъщеря си Маргарет. Да се каже, че изключителната актриса изглежда просто фантастично със сребриста коса и напълно без грим, няма какво да се каже.

Тя гордо демонстрира, че не е задължително човек да боядисва косата си и да нанася пълен грим ежедневно, за да изглежда зашеметяващо. Тя се е превърнала в едно от олицетворенията на естествената красота и женственост.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh