„Опитайте се да не се влюбите!“ Ето в каква красавица се е превърнала предишната „пухкава и непривлекателна“ дъщеря на Траволта

Мнозина все още помнят дъщерята на Траволта като „дебеланка“, но нямат представа как изглежда сега! 😮😍 Тези, които й се подиграваха, искаха да си върнат думите, когато видяха наследницата на актьора след невероятното отслабване! 😉🤌  От пухкаво момиче тя се е превърнала в красавица, чиито нови снимки можете да видите в тази статия! 👇

Het valt niet te ontkennen dat niet alleen beroemdheden en sterren uit de showbusiness, maar ook hun nakomelingen altijd de aandacht van het publiek trekken. Hun leven en uiterlijk blijven altijd de interesse opwekken. Fans blijven zich afvragen of ze in de voetsporen van hun ouders zullen treden of niet en het artikel van vandaag gaat over J. Travolta en zijn familie.


Hier is Ella Bleu die zich al heeft gevestigd als een onafhankelijke ster die het „verdient“ om in haar eentje groot succes te boeken. Velen herinneren zich haar nog als het mollige meisje uit de vroegere posts van de Amerikaanse acteur, maar sindsdien is alles veranderd.


Zeggen dat Bleu sindsdien veel is geëvolueerd, is nietszeggend. Behalve dat ze de dochter is van een van de meest getalenteerde en torenhoge figuren uit de Amerikaanse filmindustrie, valt ze op door haar charisma en toewijding aan studie en carrière.


Ze is al begonnen aan een individuele filmreis. Ze heeft haar debuut al gemaakt in een Amerikaans-Italiaanse thriller „The Poison Rose“. Het is het vermelden waard dat ze binnenkort onze schermen zal sieren in een nieuwe film – een adaptatie van „Alice in Wonderland“.


Helaas is haar moeder en Travolta’s vrouw overleden aan kanker en liet de hele familie in tranen en verdriet achter. Iedereen zegt dat Kelly Preston trots zou zijn op haar erfgename en daar zit waarheid in.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh