„Опитаха се да ме сломят, но аз станах по-силен!“ Сидибе разказва откровено за срама от тялото и пътя към себепознанието

Всички се смееха на тази затлъстяла актриса, без да подозират, че един ден ще се превърне в красавица! 😲🫣 Тези, които я тормозеха, искат да си върнат думите! 😏 Тя сподели новите си снимки, които можете да видите в тази статия! 👇👇👇

Малцина знаят, че тази изключителна тъмнокожа афроамериканска актриса придоби слава и признание малко след излизането на филма „Прешъс“, който се появи по екраните през 2009 г. За емблематичната си роля тя заслужено получи „Оскар“.

Въпреки невероятния си талант и професионализъм, легендарната филмова звезда периодично се сблъсква с остри критики и осъждане от страна на международната общност. Това е свързано най-вече с външния ѝ вид и наднорменото ѝ тегло.

Далеч не всички знаят, че емблематичната филмова звезда страда от булимия. Вярвате или не, тя е тежала 200 килограма. Сидибе често изпада в депресия и тревожност заради несигурността си и обидните думи на другите хора.

Наскоро се появи нова дума, свързана с този вид срам, наречена „fatshaming“ (срам от мазнините). Особено след сцените във филма, по време на които тя се появява полугола, броят на хейтърите ѝ рязко се увеличи.

Тя призна, че неверието и критиките на другите не само не са я сломили, но и са я направили по-силна и в крайна сметка е започнала да отслабва чрез редовни тренировки във фитнеса и правилно хранене.

Още през 2016 г. тя ляга под ножа заради здравословните си проблеми. Трябваше да бъде отстранена част от стомаха ѝ, което рязко намали апетита ѝ. Скоро тя посети диетолози, преди да започне своето пътуване.

Самата тя се чувствала „тежка“, като добави, че допълнителните килограми не само се отразяват на здравето ѝ, но и я карат да се чувства некомфортно. Тя изненадва приятно всички с напредъка си и силната си воля.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh