„Осем брака и 10 внука!“ Ето как изглеждат внуците на Елизабет Тейлър

Хората я наричаха най-красивата жива жена, а сега вижте внуците ѝ! 🧐😬Малцина са виждали 10-те внучета на Тейлър! 😮🤫Вижте кой е наследил красотата ѝ в тази статия! 👇👇👇

Едва ли има някой, който поне да не е чувал за тази емблематична холивудска актриса. Нейната неземна красота, активност, значителен принос към индустрията и осем брака я превръщат в една от най-ярките фигури още през миналия век.

 

Освен дрипавата си кариера и огромните си постижения, тя беше и любяща и всеотдайна майка и баба, просто казано, семейна жена. Дъщерята на М. Уайлдинг-младши си спомня за баба си като за справедлива жена, която отстоявала справедливостта.

Лаела си спомня за щедрите ѝ подаръци, сред които парти рокли, както и скъпоценни огърлици със сантиментална стойност. Другата ѝ внучка Елизабет цени страстта на баба си да ѝ прави прически и грим за абитуриентския бал.

Андрю следва филмовото наследство на баба си и сега майстори в областта на кинематографията и продуцирането. Калеб и Андрю обаче водят личен живот. Таркуин, братът на Лаела и Наоми, е благодарен, че е част от семейството им.

Лоуел съхранява наследството на легендарната баба чрез своя архив. Това, което засяга Рис, той оценява, че баба му е признала душата на всеки човек. Той е вокалист, тромпетист и вижда музиката като свое призвание.

Най-малкият внук на Тейлър е Ричард, който е преодолял травмите от детството си и в момента живее пълноценен живот.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh