„Останали са само кости!“ Появата на холивудската звезда Анджелина Джоли на последните снимки предизвика вълнение

„Веднъж дива се превръща в изсъхнала баба!“ 💔 Последните снимки на Джоли показват само кожа и кости, което кара феновете да се притесняват за нея 🥴🤢 Изглежда страшно, вижте сами тук 👇👇👇

Всички определено ще се съгласят, че Анджелина Джоли е най-очарователната и успешна холивудска актриса на планетата. И в младостта си, а дори и сега тя е въплъщение на красотата. По света е имало много момичета, които са правили всичко възможно, за да приличат на нея.

Но, разбира се, времето не подминава хората. Нашата красавица се оказва, че и тя остарява и външният ѝ вид се променя. Въпреки факта, че Джоли винаги носи елегантни рокли, които подчертават нейната уникална женственост. Но в интернет се появиха снимки на Джоли; някои бяха сигурни, че тя отново е изпаднала в депресия и има нужда от помощ.

Много от феновете ѝ са сигурни, че дори и без тези скъпи неща и без грим, тя е също толкова привлекателна и уникална. Някои смятат, че именно разводът е отнел цялата ѝ енергия и младежки вид.

Но за никого не е тайна, че Джоли е икона на красотата за своите фенове. Чертите на лицето ѝ и стройните ѝ крака спечелиха милиони сърца. Имаше период, в който тя отслабна много и започна да прилича на анорексичка. Голяма роля за това изигра заболяването. И така, сега какво мислите за външния ѝ вид? Моля, споделете мислите си в коментарите.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh