„Остаряването е и за хубавата жена!“ Ето как годините са променили Джулия Робъртс

Милиони хора бяха влюбени във Вивиан в „Хубава жена“, който се появи на екраните още в 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣! 🎬 Изминали са повече от 3️⃣0️⃣ години, а главните героини са се променили до неузнаваемост! 😬🥱 Камерите тайно заснеха 5️⃣6️⃣-годишната актриса по бикини и разочароваха феновете ѝ! 🤬🫤 За скандалните снимки – вижте в статията! 👇

Напоследък папараците не пропуснаха шанса и заснеха една от най-емблематичните актриси, докато е на курорт. Главната героиня от филма „Хубава жена“ е остаряла доста и да кажем, че почитателите не са били подготвени за тази гледка, няма какво да говорим.

Легендарната актриса изненада последователите си с видимо променения си външен вид. Тя е качила много килограми и сега се появява с по-големи бедра, увиснал корем и никаква еластичност. Значително състареният ѝ вид доведе до смесени реакции, а някои дори трябваше да проверят възрастта ѝ два пъти.

Докато нейните фенове и поддръжници все още искрено се възхищаваха на любимата си актриса, останалите не пропуснаха възможността да съдят и критикуват Робъртс. Скандалните папарашки снимки се превърнаха в обект на дискусии и предизвикаха фурор.

„Нашата Хубава жена не е същата!“, „Времето не щади никого“, „Завистта мълчи! Никой не се подмладява“, “Шегувате ли се? Тя изглежда невероятно за възрастта си!“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh