„Остаряването също може да бъде красиво!“ 86-годишната Джейн Фонда се появява в Кан и това трябва да се види

Феновете се втурнаха да проверяват възрастта на Джейн Фонда след излизането ѝ в Кан! 🤨🧐 Несправедливо е колко добре може да изглежда една 8️⃣6️⃣-годишна жена! 😉 Всички погледи бяха насочени не към кого да е, а към нея! 👀🤩 Звездата в напреднала възраст показва, че животът след 8️⃣0️⃣ само започва и все още краде светлините на прожекторите! 😯❤️‍🔥Check разгледайте снимките в тази статия! 👇


Филмовият фестивал посрещна на червения килим редица световноизвестни звезди. Той се проведе на 14 май покрай хипнотизиращото крайбрежие на Лазурния бряг. Джейд Фонда беше сред знаменитостите и да кажем, че тя открадна светлината на прожекторите, няма какво да говорим.


Вярвате или не, емблематичната звезда вече е навършила 86 години, но все още изглежда зашеметяващо. За визията си на Червения килим тя избра стилен черен гащеризон, създаден от Elie Saab, който включваше елегантни панталони, плавен шлейф и V-образно деколте, подчертаващо идеалната ѝ талия.


Флорални апликации, изработени от сребърни и черни пайети и камъни, перфектно украсяваха тоалета ѝ, а обувките в цвят металик се превърнаха в последния щрих или, може да се каже, „черешката на тортата“. Фонда гордо демонстрираше сребристата си коса, с което даде да се разбере, че приема естественото остаряване.


Гримът ѝ подчертаваше красивите ѝ черти, без да разваля красотата ѝ и да създава „ново лице“. Звездата допълни емблематичната си визия с изискани бижута от Pomellato.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh