„Отмъсти на бившия си със смел избор!“ Меган Фокс завъртя главите на феновете с разкриващата си рокля

„Напълно изгубила чувство за срам!“😲Fox избра пикантна рокля, която показваше големите ѝ татуировки и привлекателното ѝ деколте🤤🔥Не си и помисляйте да пропуснете това зрелище в article⬇️⬇️⬇️

Наскоро стана известно, че Меган Фокс и MGK са се разделили тази година. Актрисата написа за лъжата и предателството, а след това изтри всички снимки от социалните мрежи на нея и любимия ѝ, поради което журналистите веднага разбраха, че нещо между тях не е наред.

Мнозина си помислиха, че всичко това е било шоу и те са продължили да бъдат заедно. Но тя потвърди новината в изявление в социалните мрежи и каза, че се е скарала с годеника си и никой освен тях няма никаква роля в отношенията им. Още едно доказателство, че е объркана, е, че се появи на Оскарите и изглеждаше тъжна.

По някакъв начин те бяха забелязани заедно недалеч от медицинско заведение за семейни двойки. Според вътрешен човек те трябва да положат всички усилия, за да запазят връзката си. Въпреки това нещата не са се получили за тях и са се разделили.

Очевидно тя се е почувствала самотна на тържеството по случай връчването на Оскарите. Тя е позирала пред фотографите без годежен пръстен. След раздялата тя боядиса косата си и промени външния си вид.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh