„Отново бременна?“ Риана ни дава актуална информация за социалните медии и хвърля светлина върху последните слухове

Счупване! 🔥 Риана публикува нова фотосесия и всички казват едно и също! 🤫 Емблематичната певица се показа в бежово „голо“ боди и потвърди слуховете! 🤭😲 Последният пост на легендарната барбадоска звезда нашумя покрай заглавията на вестниците, които можете да видите в тази статия! 👇

Напомняме, че Риана посрещна второто си бебе през август миналата година и стана майка на две абсолютно очарователни деца. Емблематичната барбадоска звезда вече направи зашеметяващо завръщане и започна да изнася концерти. Струва си да се отбележи, че Риана е сред най-търсените и популярни изпълнители.

Тя е втората най-продавана музикална изпълнителка за всички времена и изпълнителката с най-висок брой сертификати. Значителният ѝ принос към развлекателната индустрия, незаменимата ѝ роля и невероятните висоти в кариерата ѝ трудно могат да бъдат надценени. Освен дрипавата ѝ кариера, личният ѝ живот винаги предизвиква обществения интерес, като никога не престава да бъде в центъра на вниманието.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от badgalriri (@badgalriri)

Наскоро се появиха слухове, според които любимата ни изпълнителка е забременяла за трети път. Особено когато хората не я виждат да изпълнява дълго време, те предполагат, че емблематичната певица може да крие бременността си в името на личния живот.

Неотдавна Риана попадна в мрежата с откровена фотосесия в бежово боди с „гол“ ефект. Тя беше със стилна руса прическа тип „боб“ и допълваше визията си с вкусни минималистични бижута. Да се каже, че снимката е подчертала женствеността ѝ, е излишно.

Публикацията обаче доведе до смесени реакции. Някои се убедиха, че слуховете за нейната бременност не са се потвърдили, докато други ясно забелязаха малкото коремче и се увериха, че любимата им изпълнителка наистина очаква третото си дете с A$AP Rocky.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh