„Отново ли е напълняла Адел?“: Появата на Адел на самостоятелен концерт в прилепнала рокля повдигна въпроси

Тесният прилепнал тоалет на Адел даде да се разбере, че тя отново е напълняла

Няма нужда да казваме, че емблематичната и всепризната певица Адел не спира да радва публиката си със своя чар, женственост и уникалност. Докато този път неотдавнашната ѝ поява в плътно прилепнало облекло предизвика въпроси в мрежата. Роклята ѝ ясно подчертаваше фигурата ѝ, давайки да се разбере, че е качила няколко излишни килограма.

Преди почти три години в кариерата на блестящата изпълнителка настъпи криза. Тя временно напусна сцената, а след това прекъсна кариерата си заради трагичния си развод с бащата на наследника си Симон Коенцки.

И в резултат на това легендарната жена започна радикално да променя външния си вид и, вярвате или не, само за една година се преобрази до неузнаваемост. От пълничка жена тя успява да се превърне в зашеметяваща и миниатюрна дама, без да губи чара и уникалността си.

Имаше време, когато феновете на Адел дори се притесняваха от крайната и нездравословна хубост на изпълнителката.

Наскоро, по време на самостоятелния ѝ концерт в Лас Вегас, стана ясно, че певицата отново е напълняла и вече не е „кожа и кости“. Адел се появи зрелищно в черна кадифена рокля с деколте.

Някои започнаха да се оплакват, че певицата е в процес на повторно качване на изгубените килограми, докато други твърдяха, че всъщност заради този необичаен колан е изглеждала дебела.

„Отново качва излишни килограми“, „Ким, завиждам тихо“, „Нищо не може да развали красотата ѝ“, „Не мога да разбера дали е качила килограми, или роклята е тази, която визуално добавя излишни килограми“, „Зашеметяваща, но един въпрос: защо бедрата ѝ са огромни?“.

Както споменава емблематичната певица, всъщност благодарение на съкрушителните си диети, редовната физическа активност и тренировки тя успява да отслабне без никакви изкуствени интервенции.

Наистина ли смятате, че е качила малко килограми?

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh