„От грозно пате в красавица!“ Как изглежда дъщерята на Джон Траволта и Кели Престън днес заслужава вниманието ни

Години наред хората наричаха Ела Бльо едно от най-грозните деца на знаменитостите, но бъдете готови да се влюбите, когато я видите сега! 😉❤️‍🔥 Именно на 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Траволта и покойната му съпруга Престън посрещат своята наследница! 🤗😍 Тя вече е пораснала и краде сърцата наоколо!!! 💘 Някога непривлекателна тийнейджърка, сега тя изглежда напълно неузнаваема, чиито снимки можете да намерите в тази статия!

Незаменимата роля и значителният принос на Джей Траволта към филмовата индустрия дори не могат да бъдат поставени под съмнение. Ролите му в „Треска в събота вечер“ и „Мазнотия“ го катапултират до световно признание и огромен успех. За тези, които не знаят, той е роден през 1954 г. в Ню Джърси, Ню Йорк, като е най-малкият сред братята и сестрите си.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

В ранна възраст започва да се увлича по актьорството, което го кара да завърши гимназия и да придобие необходимите умения за бъдещия си занаят. Освен с пробивните си роли, той е забележителен и с участието си в „Two of a Kind“, „Broken Arrow“, „Get Shorty“ и други филми.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Що се отнася до личния му живот, през 1991 г. той завързва връзка с К. Престън, от която легендата на киното посреща 3 деца. След около 3 десетилетия брак обаче Кели умира от рак на гърдата. Дъщеря им Блеу решава да тръгне по стъпките на тяхната кариера и вече се е впуснала в актьорското майсторство, като е искрено благодарна на родителите си за ценния опит.

Въпреки че е наричана едно от най-непривлекателните деца на знаменитости, тя доказа обратното с фантастичната си трансформация. Превърнала се е в приятно момиче със стройно тяло, което продължава да кара баща си да се гордее с нея.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh