„От дебелак в красавец!“ Ето в каква красавица се е превърнала наследницата на Траволта и покойния Престън – Ела Бльо

Дъщерята на Траволта е сред децата на знаменитостите с наднормено тегло още от тийнейджърските си години! 🥱🙄 Тези, които я наричаха „грозна“ и „непривлекателна“, сега искат да си върнат думите! 😉Спознайте се с Ела днес и се опитайте да не се влюбите! 💘🫠 От пухкаво момиче тя се превърна в красавица, чиито нови снимки можете да откриете в тази статия! 👇

От 13-годишна възраст дъщерята на Джей Траволта и К. Престън е сред звездните деца с наднормено тегло. Хората постоянно я наричаха „пухкава“ и „непривлекателна“, като бяха повече от сигурни, че тя никога няма да се промени към по-добро. Ела Блеу многократно се е появявала публично с легендарния си баща, чийто външен вид винаги е предизвиквал вълнение.

Всеки път, когато момичето се появяваше с легендарния си баща, я връхлиташе вълна от критики и я засипваха безброй негативни коментари за нестандартния ѝ външен вид и наднорменото ѝ тегло. Минаха години и семейството се сблъска с най-голямата си загуба – кончината на Кели Престън вследствие на рак.

Да се каже, че Ела се е променила до неузнаваемост, е направо невъзможно. Тя е свалила много килограми и е готова да открадне сърцето на всеки мъж. Днес тя е на 23 години и милиони момчета по света мечтаят за нея. Баща ѝ също истински се гордее с нея и е щастлив от постиженията ѝ.

„Времето лети пред очите ни!“, „Наистина ли Траволта е на 70? Колко време съм спал?“, „Без усилие красива!“, „Тези, които я наричаха „грозна“, сега определено съжаляват за това“, „Какво да кажем сега, хейтъри?“, „Невъзможно е да не се влюбиш в нея!“, „Предстои ни светло бъдеще“.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh