„От икона на красотата в обикновена домакиня!“ Начинът, по който Хедър Локлиър се е променила през годините, влиза в заглавията на вестниците

Навремето в 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣s всички мъже полудяваха по нея, но сега е невъзможно да я погледнеш без сълзи! 😬🤨 Тези, които все още я помнеха като руса красавица, се оказаха разочаровани след това! 😱😠 Локлиър напълня и в очите на феновете си изглеждаше неузнаваема! 😳🥱 Бъдете готови да видите последните ѝ снимки в тази статия! 👇

Емблематичната звезда от „Мелроуз Плейс“ Х. Локлиър наскоро беше забелязана с годеника си Крис Хейзър. Папараци не пропуснаха възможността да заснемат драстично променената американска актриса и така предизвикаха фурор. Двамата бяха заснети в Агура Хилс, Калифорния.

Малцина знаят, че Хайсер и Локлиър са били гимназиални любимци и все още поддържат специалната си връзка и страст въпреки недоверието и лошите пожелания на другите. Легендарната актриса се сблъсква с борбата със злоупотребата с наркотици и дори търси помощ в рехабилитационна програма.

Това се случи през 2018 г. и сега тя е искрено благодарна и цени всеки миг, прекаран на този свят. Феновете ясно забелязаха топлината между двойката. Някои от тях обаче обърнаха голямо внимание на външния ѝ вид без грим и по-пълното ѝ тяло.

Едно от нещата, на които потребителите на мрежата също обърнаха внимание, беше липсата на годежния ѝ пръстен. За всеобща изненада тя не го беше носила по време на последните си излизания, което поражда въпроси. Някои дори отбелязаха, че е станала толкова пухкава, че пръстенът вече не приляга на пръста ѝ.

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh