„От Кен до Барби“ Телевизионната знаменитост Родриго Алвес е напълно променена, превръщайки се в желано момиче

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла 74 операции, за да постигне мечтата си😭😫На ваканцията блондинката показа заоблените си бедра по бикини, предизвиквайки смесени реакции😬🙄

Много хора познават добре модела Джесика Алвес, особено когато тя беше известна като Родриго Алвес. Наскоро тя реши да си вземе почивка от 74-те операции, които си направи, за да придобие мечтания външен вид․ Мечтаеше да бъде желана и луксозна блондинка, а това, разбира се, ѝ костваше много финансови и емоционални трудности.

Джесика уверено заяви, че е единствената жена, за която всеки мъж може да мечтае. На снимките тя е в миниатюрни бикини, показващи закръглените ѝ форми․ Но след тези снимки не всички интернет потребители харесаха външния ѝ вид.

Мнозина я похвалиха за уникалната ѝ и невероятна красота, но други не можаха да разберат защо се е променила толкова много и в резултат на това е станала по-малко привлекателна.

Потребителите са сигурни, че тя е направила всичко това за пари и слава․ Те се чудят какво ли мислят родителите ѝ след такива промени․

Мненията са наистина разделени: някои са възхитени от красотата ѝ, а мнозина са разочаровани, когато виждат колко много е променила външния си вид и дори се притесняват за здравето ѝ.

 

Очакваме вашите мнения под публикацията, където можете да обсъдите външния ѝ вид заедно с други интернет потребители․

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh