„От красавица в извънземно!“ Ето как изглеждаше Версаче преди пластичната операция

Повечето от вас я познават като „восъчна фигура“ с множество операции, но виждали ли сте я някога в младежка възраст? 😮 Вярвате или не, тя не винаги е била обсебена от пластиката! 🫡😏 Как е изглеждала и защо всички мъже са мечтали за нея? 🤔 За архивните снимки – вижте статията! 👇

Един от най-успешните, търсени и влиятелни модни дизайнери днес е Д. Версаче. Напомняме ви, че емблематичната звезда произхожда от голямо семейство в Италия и вече е на 68 години. Още в ранните си години тя се запалва по шиенето, което първоначално произлиза от нейното семейство.

Майка ѝ е обслужвала клиентела от заможни хора. През 70-те години Версаче се присъединява към брат си Джовани в Милано, където той е известен моден дизайнер. Усилията и решителността на Донатела в крайна сметка я довеждат до ролята на директор на компанията и главен дизайнер.

Пластичният път на дизайнерката започва още през 2002 г., когато тя започва да обръща голямо внимание на външния си вид и отчаяно се стреми да запази младостта и красотата си. Тя смята операциите за защитна бариера от обществения контрол.

Това я накарало ежедневно да носи пълен грим, да прилага прекомерно тен и често да посещава солариуми. Направила си е операция на носа и други процедури за подобряване на красотата, които са я променили до неузнаваемост. Това, разбира се, е оставило неестествен ефект.

Невероятното ѝ преобразяване не убягна от вниманието на папараците. Те не пропускаха възможност да уловят модната дизайнерка винаги, когато се появяваше в светлината на прожекторите. Именно на 60-ия си рожден ден тя се спря на уголемяване на гърдите. Драстично промененият ѝ външен вид сега е в центъра на общественото внимание.

 

Like this post? Please share to your friends:
Azbuh